کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

2 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

3 اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره
یدالله عزیزنیا، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.3 K)

4 اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K)