| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی | |
| حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 394.24 K | ||
| 2 | اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | |
| حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 438.99 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره | |
| یدالله عزیزنیا، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 356.3 K | ||
| 4 | اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده | |
| رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 327.03 K | ||