کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی | |
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدطاهر میرکزهی، محمدجواد آگاه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K) | ||
2 | اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی | |
حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، محمدجواد آگاه، محمدطاهر میرکزهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه های تولیذ گاز در جیره های پرکنسانتره | |
یدالله عزیزنیا، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور، سمیه سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.3 K) | ||
4 | اثر افزودن اوره بر روی میزان تانن و تولید گاز پوست انار سیلو شده | |
رضا فیضی، محمد رئیسیان زاده، ولی اله کاشکی، مجتبی زاهدی فر، محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.03 K) |