کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر تغذیه دانه کلزا و کتان بر ترکیب و نسبت اسیدهای چرب امگا 6 به امگا 3 در تخممرغ مرغان بومی فارس | |
محمدرضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.99 K) | ||
2 | اثر تغذیه سطوح مختلف کلزا بر عملکرد تولیدی، خصوصیات تخم مرغ و ترکیب اسیدهای چرب زرده در مرغان بومی فارس | |
محمدرضا هاشمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.95 K) | ||
3 | اثر تغذیه یک ماهه دانه کتان در جیره مرغان بومی بر خصوصیات تخم مرغ و ترکیب اسید های چرب زرده | |
محمدرضا هاشمی، محمدجواد آگاه، علی رضا پایدار، بهممن ایلامی، امان اله صلح جو، محمد صالحی دیندار لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.01 K) |