کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی | |
فروزان طباطبایی یزدی، ابوالقاسم گلیان، حیدر زرقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.59 K) | ||
2 | آیا افزودن گوانیدینواستیک اسید به جیره مرغ های مادر گوشتی میتواند عملکرد را بهبود دهد؟ | |
ابوالفضل محسنی، مجتبی زاغری، حسین مروچ، شیرین هنربخش، لیلا لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.44 K) | ||
3 | آیا یدک کردن آرژنین از طریق افزودن گوانیدینواستیک اسید به جیره مرغ های مادر گوشتی امکان پذیر است؟ | |
لیدا اسمعیلی نیا، مجتبی زاغری، ناصر موسوی، شیرین هنربخش، لیلا لطفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.12 K) |