| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی | |
| فروزان طباطبایی یزدی، ابوالقاسم گلیان، حیدر زرقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 310.59 K | ||
| 2 | آیا افزودن گوانیدینواستیک اسید به جیره مرغ های مادر گوشتی میتواند عملکرد را بهبود دهد؟ | |
| ابوالفضل محسنی، مجتبی زاغری، حسین مروچ، شیرین هنربخش، لیلا لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 328.44 K | ||
| 3 | آیا یدک کردن آرژنین از طریق افزودن گوانیدینواستیک اسید به جیره مرغ های مادر گوشتی امکان پذیر است؟ | |
| لیدا اسمعیلی نیا، مجتبی زاغری، ناصر موسوی، شیرین هنربخش، لیلا لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 349.12 K | ||