| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر افزودن سطوح مختلف جوانه میخک در جیره بر ترکیب بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی کبد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با نسبت های مختلف امگا 6 به امگا 3 | |
| مریم رحمان علیزاده، امیر حسین مهدوی، حمید رضا رحمانی، رحمان جهانیان، امیر حسین گلی، الهه جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 165.06 K | ||
| 2 | اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا | |
| زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 788.45 K | ||
| 3 | بررسی اثر اسید چرب امگا 3 و امگا 6 بر میزان فحلی میش های زل مازندرانی | |
| محمد هادی آقاجانی دلاور، یدالله چاشنی دل، عیسی دیرنده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 314.04 K | ||