کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر افزودن سطوح مختلف جوانه میخک در جیره بر ترکیب بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی کبد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با نسبت های مختلف امگا 6 به امگا 3 | |
مریم رحمان علیزاده، امیر حسین مهدوی، حمید رضا رحمانی، رحمان جهانیان، امیر حسین گلی، الهه جهانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.06 K) | ||
2 | اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا | |
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.45 K) | ||
3 | بررسی اثر اسید چرب امگا 3 و امگا 6 بر میزان فحلی میش های زل مازندرانی | |
محمد هادی آقاجانی دلاور، یدالله چاشنی دل، عیسی دیرنده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.04 K) |