• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 اثر افزودن سطوح مختلف جوانه میخک در جیره بر ترکیب بیوشیمیایی و هیستوپاتولوژی کبد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با نسبت های مختلف امگا 6 به امگا 3
مریم رحمان علیزاده، امیر حسین مهدوی، حمید رضا رحمانی، رحمان جهانیان، امیر حسین گلی، الهه جهانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 165.06 K

2 اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 788.45 K

3 بررسی اثر اسید چرب امگا 3 و امگا 6 بر میزان فحلی میش های زل مازندرانی
محمد هادی آقاجانی دلاور، یدالله چاشنی دل، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله اصل مقاله 314.04 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب