کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر صفات تولیدی جوجه های گوشتی جوان
نورمحمد مختومی، شهریار مقصدلو، حمیدرضا سیدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.75 K)

2 بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر شاخص تولید جوجه های گوشتی 35 روزه
نورمحمد مختومی، شهریار مقصودلو، حمیدرضا سیدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (754.12 K)

3 اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.52 K)

4 اثرمکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.47 K)

5 تاثیر افزودن آنزیم چندگانه بر عملکرد و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی تغذیه شده از جیره های بر پایه ذرت و گندم
قدیر شهبازی، مسعود جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (527.65 K)