| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 325.38 K | ||
| 2 | بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| ایوب نادری پور، احمد افضل زاده، یعقوب فر، داود شریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 179.64 K | ||