کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر افزودن ترکیب آنزیمی به جیره جوجه های گوشتی دارای گندم، و جیره نویسی به روش استاندارد آمینواسیدهای گوارش پذیر و کل بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
راضیه ایران پرست، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری، نجمه مصلح، شهرام رحیمی، نرگس صیادپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.38 K) | ||
2 | بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ایوب نادری پور، احمد افضل زاده، یعقوب فر، داود شریفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.64 K) |