کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.59 K

2 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان، محسن رمضانی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 541.04 K

3 بررسی دقت برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای دانه جو در آزمون تولید گاز
سعید مرادی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 604.33 K

4 ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.62 K

5 مقایسه ترکیب شیمیایی و پتانسیل تولید گاز کنجاله گوار با کنجاله سویا و بررسی اثر استفاده از پلی اتیلن گلیکول بر کینتیک تولید گاز حاصل از کنجاله گوار
کاظم موسوی، محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله اصل مقاله 438.86 K

6 بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 620.83 K

7 بررسی اثرات روغن اسانسی سیر در دوزهای مختلف بر برخی شاخصهای تخمیر شکمبه در مقایسه با یونوفر سالینومایسین
نسیبه نویدی مقدم، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 427.17 K