صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
تعیین ارزش غذایی علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس با استفاده از آزمون تولید گاز
منصور سراوانی، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، حمید هرمزی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.59 K)
2
بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان، محسن رمضانی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (541.04 K)
3
بررسی دقت برخی از مدل های غیر خطی در پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای دانه جو در آزمون تولید گاز
سعید مرادی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (604.33 K)
4
ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.62 K)
5
مقایسه ترکیب شیمیایی و پتانسیل تولید گاز کنجاله گوار با کنجاله سویا و بررسی اثر استفاده از پلی اتیلن گلیکول بر کینتیک تولید گاز حاصل از کنجاله گوار
کاظم موسوی، محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.86 K)
6
بررسی ارزش غذائی گونه های مختلف شبدر با استفاده از روش برون تنی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (620.83 K)
7
بررسی اثرات روغن اسانسی سیر در دوزهای مختلف بر برخی شاخصهای تخمیر شکمبه در مقایسه با یونوفر سالینومایسین
نسیبه نویدی مقدم، مصطفی ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (427.17 K)