| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی عصاره سیر در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| حسن نظری زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 297.28 K | ||
| 2 | اثرات دو نوع مکمل تغذیه ای بر توانایی برخی از باکتری ها به منظور بهبود ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی مواد لیگنو سلولزی | |
| محسن برجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 267.55 K | ||
| 3 | اثر قارچ Phanerochaete chrysosporium در بهبود ارزش غذایی خاک اره توسکا با FT-IR | |
| مهناز بیات، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، معراج شرری، جمال سیف داواتی، مهدی روحانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.96 K | ||