| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مقایسه اثرات پروبیوتیک، پربیوتیک و سین بیوتیک روی پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی | |
| حسینعلی قاسمی، کامران طاهرپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 329.29 K | ||
| 2 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی | |
| زهره حاج علیزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 579.13 K | ||
| 3 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر پاسخ های ایمنی و پایداری اکسیداتیو سرم خون جوجه های گوشتی | |
| صفدر دری، علی تیعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان، فاطمه بهنام نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 81.08 K | ||