کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (507.24 K) |