کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 507.24 K | ||
2 | پاسخ رشد و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzstanica) به آب آشامیدنی | |
رضا پرور، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذر فر، حسن نوروزیان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 79.77 K |