| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک | |
| محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 507.24 K | ||
| 2 | پاسخ رشد و عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی به افزودن اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzstanica) به آب آشامیدنی | |
| رضا پرور، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذر فر، حسن نوروزیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 79.77 K | ||