کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K) |