| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
| بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 373.77 K | ||
| 2 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
| بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 287.04 K | ||