کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده | |
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.77 K) | ||
2 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K) |