کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی بر روند تجذیه پذیری پروتئین های کنجاله سویا | |
رامین سلامت دوست، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، میرزا علی آقا زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.23 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی بر روند تجذیه پذیری پروتئین های کنجاله سویا | |
رامین سلامت دوست، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، میرزا علی آقا زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.23 K) |