| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
| بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 287.04 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
| بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 287.04 K | ||