کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده | |
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.04 K) |