| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی | |
| پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 497.79 K | ||
| 2 | اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز | |
| پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 460.89 K | ||
| 3 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ | |
| ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 540.76 K | ||
| 4 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز | |
| ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 379.78 K | ||