کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی | |
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.79 K) | ||
2 | اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز | |
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.89 K) | ||
3 | اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ | |
ناهید خانی نیا شیخ، اسدالله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K) |