کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه | |
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه | |
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467 K) |