کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا | |
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 788.45 K | ||
2 | اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا 3 از منبع روغن کتان یا روغن ماهی در جیره آغازین بر مصرف خوراک آغازین و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین | |
محمدحسین آبادی، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 798.94 K |