کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری | |
مرتضی کرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.81 K) | ||
2 | اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت | |
مرتضی کرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.15 K) | ||
3 | تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری | |
مرتضی کرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.42 K) | ||
4 | اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه | |
مرتضی کرمی، محسن باقری، یاسر رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.96 K) |