| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری | |
| مرتضی کرمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 355.81 K | ||
| 2 | اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت | |
| مرتضی کرمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 330.15 K | ||
| 3 | تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری | |
| مرتضی کرمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 573.42 K | ||
| 4 | اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه | |
| مرتضی کرمی، محسن باقری، یاسر رحیمیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.96 K | ||