کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ساقه و طوقه آفتابگردان به روش In vivo & In vitro در کردستان
رحمن ابن عباسی، حسن فضایلی، صالح صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M

2 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

3 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ بلوط در مناطق جنگلی و نقش آن در تغذیه بز مرخز
رحمن ابن عباسی، حسن فضایلی، کامبیز کامکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.32 M

4 بررسی ارزش غذایی علوفه های غالب دراستان کردستان
کامبیز کامگار، محمد علی موسوی، حسن فضائلی، عبد الرحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.14 K

5 مقایسه الیاف تولیدی در تیپ های مختلف بزمرخز استان کردستان
کامبیز کامگار، نصرت االله طاهر پور دری، صالح صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 441.85 K

6 بررسی وضعیت مدیریت در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرواربندی گوسفند کردستان
حمیدرضا بهمنی، محمدرضا کیانزاد، بهروز توپچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.44 M

7 خصوصیات تولیدی دو تیپ گوسفند کردی
فرهاد خزدوزی، محمد ابراهیم حسنی نژاد، حمیدرضا بهمنی، رحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.29 M

8 شبیه سازی دینامیک آینده جمعیت در معرض خطر بز مرخز
حمیدرضا بهمنی، مجتبی طهمورث پور، علی اصغر اسلمی نژاد، محمود وطنخواه، شیوا مفاخری، صالح صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 773.81 K

9 تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، مختار فتحی، طاهره رحمتی، سروز مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 350.74 K

10 مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی، طاهره رحمتی، آرش آذرفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 414.13 K

11 تعیین ارزش غذایی بوتۀ خشک خیار و هندوانه استان کردستان
ستار کاکه خانیان، صالح صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 327.18 K