کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K) | ||
2 | تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها | |
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K) |