کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.88 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.88 K) |