| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
| سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 356.88 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز | |
| سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 356.88 K | ||