| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی | |
| زهره حاج علیزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 579.13 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر سطوح مختلف دانه رازیانه بر خصوصیات کیفی و ثبات اکسیداتیو گوشت در بره های پرواری نژاد کرمانی | |
| زهره حاج علیزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 579.13 K | ||