| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان | |
| عبدالحسین معیر، محمد مهدی طباطبائی، حسن فضائلی، علی اصغر ساکی، حسین شفیعی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M | ||
| 2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی | |
| بابک یزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 963.81 K | ||