کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان | |
عبدالحسین معیر، محمد مهدی طباطبائی، حسن فضائلی، علی اصغر ساکی، حسین شفیعی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی | |
بابک یزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (963.81 K) |