| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس | |
| مهدی محمودی ابیانه، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، محمدیوسف علیخانی، حسن علی عرب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 444.97 K | ||
| 2 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
| دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 77.12 K | ||
| 3 | مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز | |
| دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.03 K | ||