کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس | |
مهدی محمودی ابیانه، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، محمدیوسف علیخانی، حسن علی عرب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.97 K) | ||
2 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K) | ||
3 | مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز | |
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K) |