| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی | |
| بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 390.83 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی | |
| بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 390.83 K | ||