کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی | |
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثرافزودن سطوح مختلف مایع شکمبه فرآوری شده به عنوان منبع آنزیمی بر محلولیت ماده خشک برخی مواد خوراکی | |
بیژن نویدگلبو، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.83 K) |