| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون | |
| محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 335.37 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون | |
| محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 335.37 K | ||