کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون | |
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.37 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر فرآوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفالۀ چغندر قند با استفاده از روش درون | |
محسن مجتهدی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.37 K) |