کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فرآوری با اسید منابع پروتئینی بر ترکیبات شیمیایی، فازهای جامد و مایع، فازهای قابل عبور و غیر قابل عبور شکمبه ای در گوسفند زل | |
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 296.84 K | ||
2 | بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل | |
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.71 K |