| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه | |
| مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.38 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تأثیر عمل آوری با سود و یا بخار تحت فشار بر هضم پذیری آزمایشگاهی پیت نیشکر توسط باکتری های شکمبه | |
| مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.38 K | ||