| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
| آرش آذرفر، مظاهر هاشمی، ایوب عزیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 560.64 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
| آرش آذرفر، مظاهر هاشمی، ایوب عزیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 560.64 K | ||