| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر سطوح مختلف دانه سویای خام و حرارت داده شده بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بره های در حال رشد نژاد افشاری | |
| هادی خورسند، امیر داور فروزنده شهرکی، جعفر یدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 229.3 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر سطوح مختلف دانه سویای خام و حرارت داده شده بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بره های در حال رشد نژاد افشاری | |
| هادی خورسند، امیر داور فروزنده شهرکی، جعفر یدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 229.3 K | ||