| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro. | |
| رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 309.72 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ماشک تلخ به صورت خام و فرآوری شده با آب به روش های InVivo و InVitro. | |
| رضا علی پور فیل آبادی، جواد پوررضا، فرشاد زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 309.72 K | ||