کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مرتضی ممویی، مسعود قربانپور نجف آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.13 K)

2 تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
اﻣﯿﺮ ﻃﻼﺗﭙﻪ، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، سینا ﭘﯿﻮﺳﺘﮕﺎن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.07 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ازﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.46 K)

4 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺧﻮزﺳﺘﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﭘﯿﺖ ﺧﺎم ﻧﯿﺸﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.51 K)

5 تاثیر اسانس و پودر مرزه بر عملکرد و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K)

6 تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.39 K)

7 تاثیر اسانس و پودر مرزه (.Satureja hortensis L) بر غلظت کل اسیدهای چرب و pH شکمبه در بزغاله های بومی آذربایجان غربی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، امیر طلاطپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)