صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
699.1 K
2
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
662.8 K
3
تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس
مهدی محمودی ابیانه، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، محمدیوسف علیخانی، حسن علی عرب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
444.97 K
4
مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.06 K
5
اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.81 K
6
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر برخی از فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مسعود قربانپور نجف آبادی، مرتضی ممویی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
79.37 K