صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (699.1 K)
2
اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی، رضا راه چمنی، فرزاد قنبری، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (662.8 K)
3
تاثیر روغن اسانسی مرزه بر رشد باکتری های استرپتوکوکوس لوتشیا و استرپتوکوکوس ماسدونیکوس
مهدی محمودی ابیانه، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، محمدیوسف علیخانی، حسن علی عرب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.97 K)
4
مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.06 K)
5
اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.81 K)
6
اثر سطوح مختلف اسانس مرزه بر برخی از فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
مریم زاده امیری، محمد بوجارپور، سمیه سالاری، مسعود قربانپور نجف آبادی، مرتضی ممویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.37 K)