کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی، ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت | |
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.8 K) | ||
2 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ | |
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.37 K) | ||
3 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K) | ||
4 | اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات | |
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K) |