| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻤﯿﺮی، ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت | |
| مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 278.8 K | ||
| 2 | تعیین ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺷﮑﻤﺒﻪ اﯾﯽ و ﭘﺲ از ﺷﮑﻤﺒﻪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش سه ﻣﺮﺣﻠﻪ اﯾﯽ اﺻﻼح ﺷﺪ | |
| سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 270.37 K | ||
| 3 | اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم | |
| مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 302.56 K | ||
| 4 | اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات | |
| مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.82 K | ||