کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 مقایسه ارزش تغذیه ای علوفه و دانه خلر با یونجه و کاه گندم به روش تولید گاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K)

2 تعیین ارزش غذایی و تخمیر پذیری گیاه خاکشیر با استفاده از آزمون تولید گاز
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.66 K)

3 مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)