| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مقایسه ارزش تغذیه ای علوفه و دانه خلر با یونجه و کاه گندم به روش تولید گاز | |
| فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.64 K | ||
| 2 | تعیین ارزش غذایی و تخمیر پذیری گیاه خاکشیر با استفاده از آزمون تولید گاز | |
| میلاد مجنونی، داریوش علیپور، رامین عبدلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 76.66 K | ||
| 3 | مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم | |
| مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.84 K | ||