کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مقایسه ارزش تغذیه ای علوفه و دانه خلر با یونجه و کاه گندم به روش تولید گاز | |
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K) | ||
2 | تعیین ارزش غذایی و تخمیر پذیری گیاه خاکشیر با استفاده از آزمون تولید گاز | |
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، رامین عبدلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.66 K) | ||
3 | مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم | |
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K) |