کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||
2 | تعیین بخش های نیتروژن برخی از مواد خوراکی متداول در تغذیه نشخوارکنندگان با روش کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل | |
صدیقه منتیان، فرشید فتاح نیا، حمیدرضا میرزایی الموتی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.37 K |