| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر برشته کردن و اکسترود کردن بخش های نیتروژن و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه سویا | |
| فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی، سید غلامرضا موسوی، علی نقی شکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||