| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس) | |
| وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.47 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس) | |
| وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.47 K | ||