کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K) |