| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.11 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.11 K | ||