| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز | |
| فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.77 K | ||
| 2 | مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده | |
| فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 73.65 K | ||