کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز | |
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K) | ||
2 | مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده | |
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K) |