کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

2 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K)