کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS) | |
ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K) | ||
2 | تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی | |
ژیلا سلطانی، سمیرا زنگنه، مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K) | ||
3 | تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
ژیلا سلطانی، مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.38 K) |