| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS) | |
| ناصر خالقی میران، محمد امیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی، سکینه بابایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.56 K | ||
| 2 | تاثیر عصاره الکلی بره موم و ویتامین C در جیره غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغهای غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ در شرایط تنش گرمایی | |
| ژیلا سلطانی، سمیرا زنگنه، مهران ترکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.37 K | ||
| 3 | تاثیر افزودن عصاره الکلی بره بوم و اسانس زیره سیز بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
| ژیلا سلطانی، مهران ترکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 80.38 K | ||