کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.69 K |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.69 K |