| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
| مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.69 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر سطوح مختلف اسانس مورد بر طرفیت نگهدار آب (WHC) و میزان رطوبت گوشت در جوجه های گوشتی | |
| مراد محمودی برزدری، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.69 K | ||