کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی | |
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی | |
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K) |