کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی | |
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تاثیر سطوح گیاه چویر (Ferulago angulata) بر پایداری اکسیداتیو، میزان چربی خام و اسیدیته گوشت جوجه های گوشتی | |
محمود دانایی، یوسف جعفری آهنگری، رضا هاشمی، سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80 K) |