کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽاﺗﯿﻠﻦﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، (ﻣﺎده آﻟﯽ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﻣﯿﻮه ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺑﻠﻮط ﺑﺮو، ﻣﺎزو و وﯾﻮل )در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
ﻋﺜﻤﺎن زﻣﺎﻧﯽ، ﻓﺮدﯾﻦ ﻫﮋﺑﺮی، ﻓﺮخ ﮐﻔﯿﻞ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.63 K)

2 دﺳﺘﮑﺎری ﺟﯿﺮه ﺑﺮای ﺑﻬﺒﻮد ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
فاطمه حجتی، لیلا قایدی، محمد هوشمند، سیامک پارسایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286 K)

3 اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺳﻨﺠﺎبی
ناهید آقامحمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.14 K)

4 ﻓﺮآوری زﯾﺴﺘﯽ ﻣﻐﺰ ﻣﯿﻮه ی ﺑﻠﻮط ﺑﻪوﺳﯿﻠﻪ ﻗﺎرچ آﺳﭙﺮژﯾﻠﻮس اورﯾﺰه آ
سید میثم ابراهیمی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.7 K)

5 اثرات استفاده از سطوح مختلف مغز و میوه کامل بلوط بر عملکرد جوجه های گوشتی
صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.06 K)

6 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

7 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus infectoria) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی، فردین هژبری، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.78 K)

8 دستکاری جیره برای بهبود عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با میوه بلوط
فاطمه حجتی، محمد هوشمند، سیامک پارسایی، لیلا قایدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K)