کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس پونه ی کوهی بر عملکرد بلدرچین های گوشتی | |
شیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، مسعود سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.56 K) | ||
2 | اثر جیره های دارای آلوئه ورا، پونه کوهی و سینبیوتیک بر پارامترهای بیوشیمیایی خون، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی | |
ناهید فرجی، برهان شکرالهی، محمد امیری اندی، الهام نورآبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.18 K) | ||
3 | بررسی استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه کوهی و آلوئه ورا بر عملکرد فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی | |
ناهید فرجی، احسان کوهن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.17 K) |