| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس پونه ی کوهی بر عملکرد بلدرچین های گوشتی | |
| شیما حاجی پور ده بالایی، محسن افشارمنش، مسعود سامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 253.56 K | ||
| 2 | اثر جیره های دارای آلوئه ورا، پونه کوهی و سینبیوتیک بر پارامترهای بیوشیمیایی خون، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی | |
| ناهید فرجی، برهان شکرالهی، محمد امیری اندی، الهام نورآبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.18 K | ||
| 3 | بررسی استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی پونه کوهی و آلوئه ورا بر عملکرد فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی | |
| ناهید فرجی، احسان کوهن | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 400.17 K | ||